top of page

Sjøsprøyt finner du i Fjordgata i Trondheim.

 

Maritime kvalitetsklær er budskapet, men konseptet er så mye mer. Grunnleggerne Joakim Storvold og Arne Tingstad har etablert en hybrid fra deres arbeidserfaring innen arbeidsklær og fashion. Her finner du med andre ord en butikk som både selger funksjonelle arbeidsklær og tidløs maritim mote.

SJØSPRØYT

Ta en avstikker fra hovedgatenes mas & tjas, og opplev Fjordgata, som daglig leder Arne omtaler blygt som «Trondheims svar på Grünerløkka». Nede på bryggerekka ligger butikken du ikke visste fantes. Her finner du ditt nye favorittmerke du aldri har hørt om, capsene du ikke trodde var å finne i byen og regnjakka som blir din faste følgesvenn. Er du riktig heldig dukker kanskje favorittartisten din opp på en av butikkens «Sjøsprøyt Sessions» også? 

Sjøsprøyts fundament er bygget på ønske om å tilby kvalitet gjennom hele reisen. Handler man hos Sjøsprøyt skal man kunne forvente kvalitet i alle ledd, fra selve produktet man kjøper til kunnskapen og kundeservice man får servert fra mannskapet ombord.

OM DRIVEREN

Arne Faksdal Tingstad & Joakim Storvold har drevet butikken i Fjordgata 36 siden 2021. 

Vi ville hylle den maritime tradisjonen, fiskeren, eventyreren og SHIPSTEREN, ved å kombinere kvalitet både til arbeid og til hverdags.

  • nettside
  • Instagram
bottom of page