top of page

I hjertet av butikken ligger den gamle fabrikken hvor de har produsert jeans i en årrekke. Her står utallige industrimaskiner, noen datert så langt tilbake som til 30-tallet. 

 

Her kan du levere eller pante dine brukte jeans, som igjen gjøres klar for nye eiere eller resirkuleres som reparasjons komponenter til andre gamle bukser.

 

Bare noen trapper ned finner du et vintage-mekka uten like med det største håndplukkede vintage utvalget i Skandinavia, tenk her i Trondheim! 

Livid er et Norsk varemerke inspirert av Japansk finesse innen tekstil materialitet samtidig som de opprettholder den klassiske og moderne silhuetten i Skandinavisk design.

 

De er dedikert til å hedre gamle tradisjoner fra en tid hvor det å ta vare på det brukte stod sentralt og samtidig skape nye plagg hvor kvalitet og varighet er et essensielt aspekt i designprosessen. 

LIVID

Er du opptatt av verdibasert design er Livid absolutt en unik destinasjon. Enten fysisk eller online hvor du kan spore opphavet til alle produktene de lager gjennom deres 100% gjennomsiktige verdikjede. 

 

Livid Trondheim er varemerkets aller første flaggskipbutikk, og mye av merkets verdier har sitt opphav fra nettopp dette stedet. 

 

Ta turen innom denne destinasjonen! Butikksjef Thea Martine forteller deg gjerne mer om Livids reise frem til i dag og videre! 

THEA MARTINE - DAGLIG LEDER

Daglig leder Thea Martine kommer fra en bakgrunn i Interiør, og har øye for det estetiske og det unike. Opptatt av håndverk og kvalitet og det å skape en unik og spennende destinasjon hvor alle skal føle seg hjemme. 

Livid Jeans finner du i Olav Tryggvasons gate 19 

  • nettside
  • Instagram
bottom of page