top of page

Bogart.Cosmo ligger i Olav Trygvassons gate og troner høyt med sitt 1200 kvm store motehus fordelt over 3 etasjer.

 

Du finner dameavdelingen med egen sko- og veskeavdeling i underetasjen, fritidsklær til herre i 1. etasje, og konfeksjon og tradisjonell målsøm til herre i 2. etasje.

Bogart.Cosmo er Trondheims største skattekiste, her finner du et bredt utvalg av high-end fashion, klassisk konfeksjon, kvalitet og tradisjonell målsøm.

 

Motehuset er en fusjon mellom familiens to butikker. Bogart av Hans Klein; far i huset, og Cosmo, av datter Cecilie Klein Reinertsen som nå driver butikken sammen med sin bror Daniel Klein.

BOGART.COSMO

Med store vinduer og nøye planlagt innredning og vareplassering, fremstår butikken svært delikat og oversiktlig.

 

Det vises at de lar seg inspirere på sine reiser rundt om i verden, både når det gjelder hvordan butikken er innredet og på det spennende og varierte vareutvalget.

Hos Bogart.Cosmo finner du både norske og internasjonale merker som UBR, Mulberry, Self- Portrait, Polo, Proenza Schouler, Boss, DVF, Vince, Paul Smith, Maanesten, H2OFagerholt, Maison Kitsune, Max Mara, Corneliani og mange, mange flere.

Med et bredt utvalg av kvalitetsmerker, gir et besøk hos butikken en ekte følelse av kontinental storby iblandet lokal varme fra alle de ansatte som jobber der.

Butikkens varierte utvalg av merker og varer håndplukkes av Hans, Cecilie og deres innkjøpsteam når de reiser verden rundt på jakt etter nye skatter.

OM DRIVEREN

Familien kommer fra lange tradisjoner innen butikk og kleshandel i Trondheim. Historien går helt tilbake til 1905 da familien åpnet sin første butikk. Fusjonen av Bogart og Cosmo ble gjort i 2014 og siden har huset vært ledet av Cecilie og hennes dyktige og smilende team.  

 

Du finner Bogart.Cosmo i Olav Trygvassons gate 12.

  • nettside
  • Instagram
bottom of page